LES PARAULES SÓN MÀGIQUES

LES PARAULES SÓN MÀGIQUES
- mai saps el que et poden arribar a dir-

dimarts, 25 de maig del 2010

¿Dónde viven los millonarios? Así son las mansiones más lujosas, según la revista ‘Forbes’

¿Dónde viven los millonarios? Así son las mansiones más lujosas, según la revista ‘Forbes’ és un dels últims articles que ha escrit la periodista Arantxa Palacios al diari digital El Confidencial sobre les cases dels milionaris de tot el món basat en la revista Forbes. Davant aquest article, alguns lectors han respost amb diferents comentaris i he quedat sorpresa especialment per el següent comentari:
Haga como Felipe González, Boyer, Zapatero, Matas, Bono, Puyol y tantos otros póliticos y empresarios españoles, que sin necesidad de que la revista Forbes sepa quienes son estos sujetos y por eso no se acuerde de ellos, han conseguido hacer grandes fortunas a base de especulaciones y "pelotazos" desde Rumasa para acá, para vivir holgadamente y sin preocupaciones económicas el resto de sus vidas.
A los políticos con poder, manejadores de los presupuestos del Estado no les hace falta estudiar o trabajar duro para conseguir las fortunas que hoy tienen amasadas y a algunos empresarios tampoco, aunque éstos, en general, tengan un soporte intelectual y profesional más presentable.
Repase el curriculo de Zapatero, por ejemplo, y se convencerá de que sin haber dado un palo al agua en toda su vida, nadie le exigió nada para ser candidato a Presidente del Gobierno de España, con lo que él ha resuelto su vida y la de su familia, mientras que a millones de españoles, muchos de los cuales le votaron, se la ha "jodido" sin contemplaciones.

Realment té molta raó aquest comentari i és que es nota que la persona que l'ha escrit té uns estudis i sap expressar-se correctament, segurament degut a la feina que ha anat fent durant la seva vida i tot el que ha hagut de treballar i aprendre.
Potser els milionaris dels que ens parla la periodista Arantxa Palacios hagin hagut de treballar molt dur per arribar on són, com per exemple Michell Dell que va començar la seva carrera d'empresari amb una empresa anomenada PC Limited al seu dorimitori a la residència de la Universitat. Així doncs, ara disposa d'un nom conegut degut a la seva feina, al seu procés per arribar on ha arribat, i una casa pròpia d'un milionari. Però el que diu el comentari és que hi ha altres persones com els futbolistes o més a prop encara, l'actual President del Govern d'Espanya el senyor José Luís Rodríguez Zapatero o altres polítics de l'Estat, que han aconseguir fer grans fortunes i poder mantenir la seva família còmodament amb menys esforç del que fan molts espanyols a la seva vida per aconseguir tirar endevant cada dia la seva vida i la de la seva família. Així doncs, gràcies a la sort, a la família que ja tenen - que els poden "enfuxar" en una posició d'èxit,etc. han aconseguit viure d'una manera espectacular.
Podem comentar també que hi ha més d'un polític al nostre Estat espanyol i a molts ajuntaments d'aquesta nació que no disposen d'estudis, així com molts altres que tenen estudis i no poden treballar i especialitzar-se en allò que han estudiat perquè la qüestió de que no hi ha feina al nostre país, no els ho permet.
El meu comentari està bastant d'acord amb el que diu el comentari d'aquest lector, ja que la veritat és que em molesta que hi hagi gent que pugui viure tant bé sense haver fet gaire res a la seva vida, mentre que jo veig que els meus pares treballen durament cada dia per poder-nos mantenir a mi i a la meva germana, així com a ells mateixos i a les seves propietats, ja que cada dia és més difícil mantenir tot el què disposes ja que per sortir d'aquesta crisi es veu que no hi ha res més efectiu que seguir pujant impostos i els preus de les nostres necessitats bàsiques.
Bé, men vaig a un altre tema però... trobo bé que podem tenir un nivell de vida més aviat alt al nostre país, ja que per això sóm un dels països benestants, però si anem pujant el ritme de vida d'aquesta manera, potser arribarem a ser un país tant ric que tots ens convertirem en pobres.
El senyor José Luís Zapatero té un sou molt bo, tot i que potser amb la feina que té ara s'ho mereix ja que rep molta pressió - així com altres feines- però a la resta d'Espanya els sous no ascendeixen, al contrari, van a la baixa. Així que jo espero que per a la crisi decideixin mantenir els impostos que tenim ara i no seguir-los pujant, si no decideixen que hi ha més feina o que es puguin pujar els sous.
Són moltes les persones que mai podran accedir a aquest tipus de mansions, ni tan sols a adquirir una propietat.

Tot i això, m'agrada que pugui haver-hi gent molt privilegiada en aquest món, perquè també ha de ser bonic, amb els problemes que això també comporta. A més a més, a mi m'agrada poder veure aquest tipus de mansions per a poder somiar que un dia arribaré a aconseguir una propietat així... perquè, sabeu? SOMIAR ÉS GRATIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada